ز.ز
عنوان :

جواب آزمایش

فوق تخصص غدد درون ریز و متابولیسم
سلام وقتتون بخیر خانم و33 ساله متاهل داری فرزند 2 ساله

T4:8.1
Tsh:5.14
Freet4:14.2

سلام در صورتی که قصد بارداری ندارید آزمایش خوبست و دارو نیاز نیست

ربطی به چاقی و اضافه وزن داره و اینکه در ماه دو بارر پریودشدن ؟ چون چاق شدم و پریود دوبار در ماه

به چاقی ربطی نداره و بعیده که اختلال پریود مربوط به تیروئید باشه بهتره که اول متخصص زنان در مورد پریود شما قضاوت کنند اگر از آن نظر مشکلی نبود در مورد درمان تیروئید با تامل بازنگری شود