م.ع
عنوان :

تارصوتی

متخصص گوش، حلق و بینی و فلوشیپ جراح ...
سلام خانم دکتر من حدود بیست روز پیش به دلیل لوکوپلاکی عمل لیزر رزیکسون تارصوتی سمت راست انجام داده ام (توسط آقای دکتردبیرمقدم )حال صدایم باگذشت بیست روزهمچنان ضعیف وگرفته وناصاف هست در صورت امکان درخصوص بازیابی صدایم راهنماییم فرمایید

سلام
در مورد جراحی های لیزری لکوپلاکی تار صوتی میزان برداشتن بافت در نتیجه صدا خیلی موثر هست و این میزان به اندازه ضایعه ربط داره. ارزیابی سلول شناسی نمونه ای که در جراحی گرفته شده خیلی مهمه. به نظرم در حال حاضر پیگیر جواب پاتولوژی تون باشین و صبر کنید. دکتر دبیر مقدم بسیار حاذق هستن شک نکنین

باسلام مجددوتقدیر وتشکر ازجنابعالی به استحضار خانم دکتر می رسانم جواب پاتولوژی خدا را شکر هیچگونه پیامد منفی نداشت واینکه حقیقتا بنده از اندازه بافت برداشته شده از تارصوتی هیچ اطلاعی ندارم واین نکته رانیز نمی توانم از آقای دکتر بپرسم حال درخواست من راهنمایی شدن در وضعیت کنونی هست مجددا از لطف وبذل محبت شما بسیار ممنون هستم ضمنا تصاویر عکس حنجره قبل از عمل ونیز جواب پاتولوژی جهت استحضار ارسال می شود.
سلام مجدد خدمت خانم دکتر رحمانی جهت اخذ نتیجه بهتر دریافت راهنمایی کاملتر از سوی جنابعالی امروز مجددا آزمایش اوستروبوسکوپی انجام داده وجهت استحضار ارسال میگردد باتشکر علیزاده

خوب خدا رو شکر بدخیمی نبوده ولی یک تنوع تومور خوش خیم هست کا به یک نوع عفونت ویروسی مرتبط هست. نگران نباشید میزان بافتی هم که برداشته شده 2*4*6میلیمتر بوده ایشالا صداتون هم بهتر میشه

باسلام مجدد
خانم دکتر رحمانی ضمن تشکر وقدردانی از مساعدت ولطف جنابعالی در صورت امکان در مورد فروکش کردن تورم تارصوتی که در عکس جدید حنجره مشهود هست راهنمایی فرمایید.
سلام خدمت خانم دکتررحمانی وآرزوی قبولی طاعات وعبادات باتوجه به اینکه چند روز هست پودر روتارین (مراقبت خانگی) مصرف میکنم درخواست چنانچه باتوجه به وضعیت الان تارصوتی آیا استفاده از روتارین مفید هست ویامضرهست رابیان فرمایید باتشکر بسیار علیزاده
سلام خانم دکتر رحمانی ضمن تشکر وتقدیر از مساعدت وراهنمایی در مورد سوالات قبلی با توجه به اینکه حتما جهت تسریع درمان تارصوتی بایدگلو وتارصوتی مرطوب باشدیغیر ازخوردن آب آیا می توان از هوای شرجی ورطوبتی شمال نیز استفاده کرد ؟
باسلام خدمت خانم دکتر رحمانی
خانم دکتر می خواستم سوال بکنم جهت تسریع و بهبودی بهتر ظاهرا بعضی از مکمل ها موثر هستند درصورت امکان راهنمایی بفرمایید که چه نوع مکملی برای وضعیت الان تارصوتی من بهتر ومناسب هست باسپاس وتشکر