م.و
عنوان :

شیرم کمه

متخصص بیماری های کودکان
سلام خسته نباشیدمن چهارماهه زایمان کردم اماشیرم خیلی خیلی کمه وبچم اصلاسیرنمیشه هرکاری که بگیدانجام دادم بچم داره شیرخشک میخوره چون شیرم سیرش نمیکنخ امااصلادوست ندارم بهش شیرخشک بدم لطفاراهنماییم کنید چکارکنم

سلام خیلی از شیر خواران در صورتیکه با شیشه تغذیه شوند به تدریج آن راانتخاب میکنند بیشتر از مواد مصرفی برای افزایش شیر نحوه شیر دادن شما مهم هست بین شیر خوردن از سینه حداقل دو ساعت فاصله باشدودراین فاصله اگر تمایل به شیر خوردن داردبا سرنگ به وی شیر بدهیدنه با شیشه

خیلی ممنون ازپاسخ شما، فقط منظورتون ازهرسینه دوساعت فاصله باشه
آخه خانم دکترمن سینه هام اصلاشیرندارن وقتی سینه هام رومیدوشم شایدیه ته استکان بیشترشیرنیایدهرمادری وقتی سینه هاش پرشیرمیشوندسینه هاش تیرمیکشنداما ازمن اصلااینجوری نیست یاوقتی نوزادم ازسینه ام شیرمیخوره اصلاصدای خوردنش رونمیشنوم اونم وقتی هیچی نمیخوره میزنه زیرگریه
راستی الان نوزادم چهارماهشه دیگه دیرنیست باسرنگ بهش شیربدم

سعی خودرا بکتید ممکن است جواب بده ولی گرسنه نذارید شیر خوارتان را