ی.ش
عنوان :

زانوی چپ

متخصص طب فیزیکی و توانبخشی
سلام زانوی چپ من درد می کنه البته فقط موقع کار کردن راه رفتن عکس م ار ای هم گرفتم ببینید واقعا مشکل من چیه. به خاطر کارم خیلی نگران هستم چون به غیر از خدا واین بدن چیزی ندارم کارم هم جوشکاری. 8ساعت سرپا هستم
گزارش ام ار آی

با سلام
احتمال جواب گرفتن با اوزون تراپی هست، بخصوص اگر خالی کردن مکرر در زانو نداشته باشید

سلام ، نه خالی نمیکنه فط موقع کار زیاد طی
موقع کار سرپایی زیاد درد داره اوزون تراپی چیه؟ الان هم فیزیوتراپی میرم

لطفا مراجعه کنید به: www.droskuie.com در موردش مقاله هست