ه.س
عنوان :

با عرض سلام و ادب فراوان خدمت دکتر بزرگوار

متخصص جراحی دهان و فک و صورت
بنده 30 سال سن دارم و تا بحال دندان های عقل بالایی را که پوسیدگی و شکستگی فراوانی داشت رو کشیده ام اما خود دندان به حالت پوسیده مدت زمان 1 تا 2 سال در داخل لثه ام بوده است و بعدا اقدام به کشیدن آن کرده ام. 2 ماه پیش درد های زیادی به صورت گردشی از پشت سرم شروع می شد و به داخل گوش و داخل دندان هایم و حتی پشت چشم چپم حمله میکرد و نا آرامم می کرد و درد فراوانی داشت. تا اینکه رفتم پیش دختر متخصص مغز و اعصاب و تشخیص بیماری نورولوژی دادن و فرمودند که در هنگام دندان کشیدن به عصب ها آسیب وارد شده. حالا 2 ماهه دارو مصرف می کنم و درد تسکین پیدا کرده بود تا به امروز و امروز دوباره به صورت محدود درد های قبلی کمی پدیدار شدن و 2 هفته هستش که دید چشم چپ بنده کمی تار تر شده!! سوالم از شما دکتر گرامی اینه که الان یه دندان عقل پایینی پوسیده و راه پیدا شده به عصب دارم که باید اونو بکشم. آیا این تار بودن چشم چپ بنده با کشیدن دندان عقل برطرف خواهد شد؟؟ آیا این درد های سر و گردنی که داشتم مربوط به ریشه دندان عقل های بالایی می شود یا پایینی ؟؟ و در آخر کشیدن دندان عقل پایینی را به دست چه دکتری بسپارم با چه تخصصی؟؟ ببخشید وقتتان رو گرفتم . از لطفتان بسیار ممنونم.

این مسایل و مشکلات دردی که میفرمایید میتواند از وجود دندان عقل باشد ولی حتما نباید از ان باشد و یا بعد از اینکه خارج نمودید بهتر شود. اصولا جراحی دندانهای عقل با مشکل را به جراح دهان فک وصورت سپرد