م.ح
عنوان :

اوتیسم

فوق تخصص جراحی کودکان
کودک 8ماهس ولی احساس میکنم برخی علائمه اوتیسم رو داره مثلا خنده بی مورد میکنه ،یکی از دستاشو تقریبا زیاد تکون میده،همه چیز رو میخواد بخوره ،وقتی دستشویی میکنه هیچ علائمی از خودش نشون نمیدع

سلام بنده جراح کودکان هستم. سوال شما باید از همکاران کودکان با گرایش اختلال رشد و نمو مطرح بشه. ولی تا اونجا من می دونم این علایم که شما ذکر کردید به اوتیسم نمیخوره و بیشتر علایم نرمال هستن.

خیلی ممنون از لطفتون