م.ل
عنوان :

سرطان

فوق تخصص هماتولوژی و انکولوژی و فلو ...
سلام آیا یه آدم سالم میتونه شیمی درمانی انجام بده؟ پیش چه دکتری؟
برای اینکه پدرم با مادرم داشتن جدا میشدن مه یه دروغ گفتم که سرطان دارم اینا به واسطه این باهم دارن زندگی میکنن
تو رو خدا تو بد شرایطی گیر کردم میشه کمکم کنید زندگی خودمم با این دروغ از هم میپاشه دو تا بچه دارم

انجام شیمی درمانی برای فرد سالم غیر اخلاقیه
شاید کسی رو پیدا کنید برای پول انجام بده
من به هیچ وجه انجام نمیدم

میدونم غیر اخلاقیه ولی چاره ای ندارم
یه اشتباهی کردم نمیشه درستش کنم کاش بتونید کمکم کنید

شما میتونید با روانشناس یاپزشکی مشورت کنید ببینید راه حل بهتری وجود داره یا نه

صحبت کردم گفتن حقیقت بگو به همه اما نمیشه من حاظرم بمیرم ولی خانواده ام از هم نپاشه
ای کاش میشد آدما شرایط همو درک کنن