ق.ا
عنوان :

کهیرمزمن

فوق تخصص آلرژی و ایمونولوژی بالینی
سلام و خداقوت . آقای دکتر برای درمان کهیر مزمن (بیش از 10سال) و البته نوع واسکولیت درمان جدیدی دارید؟ بیمار درمان شده کهیر مزمن داشتید؟

سلام.کهیر واسکولیتی یکی از انواع کهیر مزمن هست که درمان آن با سایر موارد کهیر مزمن فرق دارد.در کل کهیر مزمن بیماری پیچیده و مولتی فاکتوریال هست که نیاز به توجه به آیتم های مختلف هست.خداروشکر تجربه خوبی در درمان کهیر مزمن در مرکز ما هست.

متشکرم... به علت بعد مسافت فعلا امکان حضور متاسفانه ندارم.. در مورد آمپول زولیر نظرتون چیه؟

آمپول زولیر داروی گرانی هست.خط سوم درمان در مواردیکه پاسخ به درمان نمیدهند هست و در تجربه ای که من داشتم داروی موثری هست.

باورم نمیشه اینقد مهربانانه وقت می گذارید و جواب میدین ..اخیرا یه پزشکی برام این آمپولو تجویز کرد چون واقعا بدنم دیگه به هیچی جواب نمیده و هر لحظه یه جایی از بدنم درگیره کهیره..زولیر که پیدا نشد برام حتی وام گرفتم که پول جور باشع ولی دارو پیدا نشد..تازه کلی هم تو دلمو خالی کردن که ابن دارو ممکنخ باعث ایجاد سرطان و... بشه
از صمیم قلب براتون آرزوی سلامتی و طول عمر باعزت دارم..حداقل خیالم سرعوارضش راحت شد..کار دیگه ایی برا جبران از دستم بر نمیاد..ولی از صمیم قلب دعا کردم.شاد باشید..
امیدوارم مملکت اوضاش درست بشه داروی منم پیدا بشه...