م.ح
عنوان :

عفونت چشم

فوق تخصص آلرژی و ایمونولوژی بالینی
سلام پسر من 50روزه رفلاکس پنهان داره و کنار شیر خودم از شیرخشک ببلاک hr استفاده میکنه از دوشب پیش چشم چپش اشک میکرد و از فرداش دور چشمش پایین و بالا قرمز شد و الان جوش های ریزی روی نواحی قرمز زده در ضمن من خودم ب علت ریفلاکسش از لبنیات استفاده نمیکنم تو رو خدا راهنماییم کنید ممنون

با سلام.لطفا عکس ضایعات را بفرستید.بنظر که اگزما ی آلرژیک هست.