ز.ا
عنوان :

بیحالی

متخصص نورولوژی(مغز و اعصاب و ستون ف ...
سلام خسته نباشین.همسر بنده بیشتراز 3 ماه هست که از یه مشکلی رنج میبرن. ایشون یکباره بیحال میشن احساس خفگی دارن و سرشون به سمت چپ و دست چپ حالت کرختی مزمنی پیدا میکنه. بیحال و گیج میشن. آزمایش خون کامل دادن هیچ مشکلی ندارن.توی اون حالت فشارشونم میگیرم نرمال هستن.سی تی اسکن ریه دادن سالمن. آندوسکوپی دادن کمی التهاب داشتن که 1 دوره دارو خوردن.نمیدونیم مشکل چیه و به کجا باید مراجعه کنیم.ازتون راهنمایی میخواستم ممنونم

سلام بایستی به پزشک مغزو اعصاب جهت انجام معاینه نوار مغزی وبررسی های لازم مراجعه کنید در ضمن اگربراتون مقدور هست ویا دستگاه چک قند خون درمنزل دارید در زمانی که دچار این حالت میشوند قند خون را هم چک کنید

بله ممنونم. این مشکل ممکنه از مهره های گردن باشه.چون دقیقا سمت چپ گردنشون تقریبا 1سال و نیم گذشته در اثر زمین خوردن گویا ساییدگی مهره پیدا کردن. ممکنه به نخاع فشار بیاره مثل بیرون زدگی و دیسک و این حالتا براشون پیش بیاد؟!

اگر بررسیهایی مثل نوار مغزی و. . طبیعی باشد ازجهت مشکلات گردن نیز باید بررسی بشوند ولی ساییدگی خفیف مهره باعث بروز این حالت نمیشود