م.ج
عنوان :

انحراف پا

متخصص ارتوپدی
با سلام پسر من 15ماه سن دارد .راه میرود .میدود.بالا پایین مبل میرود میپرد و همه کارها رو انجام میده فقط در قسمت پای راست بین زانو تا مچ پا یه انحرافی به صورت پارانتز باز دیده میشه که محسوس هست مثل اینکه استخوان پا انحراف داره.میخواستم راهنماییم کنین با تشکر

سلام. اگر هر دو زانو این حالت را دارد مشکلی نمیباشد و در آینده اصلاح خواهد شد