س.ش
عنوان :

درد شانه

متخصص طب فیزیکی و توانبخشی
سلام خسته نباشید خانمی 40 ساله هستم که مدت یه هفته است که به درد شانه مبتلا شده ام میخواستم راهنمایی از شما بگیرم ممنون میشم جواب بدید

علل درد شانه بسیار گسترده است از صدمات تاندونی تا درد ارجاعی گردن . لطفا به سایتwww.darmanedard.ir مراجعه کنید و در قسمت درد شانه ببینیددبیشتر دردتان به کدام مشکل مرتبط می شود تا من راهنماییتون کنم.