م.ل
عنوان :

چشم پزشکی

متخصص چشم پزشکی
سلام خانوم دکتر
من 18سالمه و عینک میزنم وقتی مطالعه میکنم حتی با عینک هم تار میبینم هم پشت چشام درد میکنه عینکم رو تازه عوض کردم میشه میشه راهنمایی کنید

سلام. ممکنه شماره عینک صحیح نباشه یا مشکل در ساخت عینک باشه یا انحراف نهفته داشته باشین. برای معاینه و چک کردن عینکتون مجدد به چشم پزشک مراجعه کنید.

سلام
رفتم گفت عینک مشکل نداره شماره ای بهتر از این برا چشم شما نیس ولی واقعا ازیت میشم

ببینید من که چشم شما رو معاینه نکردم و از شماره چشمتون و وصعیت ساخت عینک هم اطلاعی ندارم با توجه به شکایتی که ذکر میکنید محتمل ترین تشخیص مشکل در ساخت عینک، وجود انخراف نهفته و یا خشکی چشم هست. از پزشکی که براتون عینک تجویز کردن در مورد این مسایل مشوذت بخواینـ.