ع.ق
عنوان :

سرفه زیاد و درد زیر جناغ

فوق تخصص ریه
سلام. چند وقت پیش هنگام ورزش زیاد دویدم و دچار درد زیاد و خس خس سینه شدم که خوب شد. پس فردای آن تب به همراه سرفه خشک داشتم به دکتر عمومی مراجعه و سرم و آمپول و آستامینوفن و شربت دکسترومتورفان تجویز کرد بعد از چند روز نسبتا هنگام خوردن مسکن تبم از بین میرفت اما سرفه بدتر و خس خس و درد سینه داشتم خودم احتمال اینکه سینه پهلو یا برونشیت میدهم مشکل چیست

احتمالا برونشیت گرفتید ولی باید معاینه شوید و عکس ریه هم بگیرید