ح.ا
عنوان :

کهیر مزمن

فوق تخصص آلرژی و ایمونولوژی بالینی
باسلام
آقای دکتر خانم من در حال حاضر در ماه اول بارداری هستن و مدت 5 ساله که بدنش کهیر میزنه. البته کهیرش حساسیت غذایی نیست. خواستم ببینم که آیا در دوران بارداری میتونه درمان رو شروع کنه و آیا درمانش قطعیه؟
باتشکر

سلام.بله در بارداری هم میتوان از داروهای مجاز در داین دوران استفاده کرد.اساس درمان کهیر ،شامل کاهش علایم در مرحله اول و در ادامه خاموش سازی بیماری در مرحله بعد هست.