ف.م
عنوان :

سرطان پستان

فوق تخصص هماتولوژی و انکولوژی و فلو ...
باسلام و خسته نباشید.
دکتر به مدت 1 سالی ست که چرک عفونی با فشار از سینه خارج شده وچندین بار به پزشک مراجعه نموده و سنو و بیوپسی هم انجام گرفته و طبق نتیجه دکتر هیچ مشکل نگران کننده ای وجود نداردو نه دارو و هیچ مداوایی صورت نگرفته اما شدت و غلضت عفونت بحدیست که واقعا نگران کننده است آیا امکانش هست مرتبط با سرطان پستان باشه؟
25 سال سن دارم و دارای یک فرزند و حدود 4 سال پیش تقریبا 4 ماهی شیربه فرزندم دادم. در پستان چپ 3 عدد فیبرو آدنوم در ابعاد کوچک وجود دارد که مورد بررسی قرار گرفته و نیازی به جراحی نداشته