م.ر
عنوان :

مشکل گوارشی

فوق تخصص گوارش و کبد
سلام . بنده مدت مدیدی است که از بیماری گوا رشی شامل درد و سوزش سر معده ،ورم معده که با اروق زیاد متبلور است و نیز گاهی با نفخ روده و باد زیاد شکم در رنجم .
استفاده از امپرازول و قرص سایمتدین ،رانیتدین . کلیدینوم سی به سفارش پزشکان همیشه استفاده میکر دم .
اخیرا به پزشک متخصص مراجعه کردم و آندوسکوپی شدم و از اون عکس هم دارم و نمونه برداری شده و از اون آزمایش شده . ولی هنوز نتونستم جواب آزمایش به دکترم نشون بدم . به خاطر بعد مسافت .
حالا مبخوام عکس و جواب آزمایش را شما ببینین و بیماریم را معالجه فرمایید

با سلام . متاسفانه فایل ارسالی مشکل داره و باز نمیشه .
حالا باز شد .
متشکر