م.ا
عنوان :

گوارش

فوق تخصص گوارش و کبد
باسلام.بنده چند وقت هست که داخل مدفوعم مخاط شدید همراه با رگه خون وجود داره.گاهی دلدرد خفیف دارم.کونولوسکوپی انجام دادم دکترم گفتن چیز خاصی نیست یک مقدار التهاب روده تشخیص دادن.اما من هنوز بهبود پیدا نکردم.قطر مدفوع و رنگ مدفوعم هر دفعه تغییر میکنه.میشه لطفا راهنمایی کنید.سپاس

سلام.وقتتون بهیر.عکس و جواب کونولوسکوپی رو فرستادم خدممتون.اقای دکتر من رژیم کاهش وزن دارم حدود 20 کیلو وزن کم کردم .و دچار ریزش مو شدم دکتر رفتم به من قرص نورکرین برای جلویگیری از ریزش مو دادن .خودم احساس میکنم از وقتی قرص رو مصرف کردم این طور شد.تقریبا 2 هفته هست مخاط و خون داخل مدفوع ندارم.ممکنه از خوردن دارو باشه؟دوباره جواب کونولوسکوپی رو میفرستم التهاب در ناحیه رکتوم هست.

با سلام.متاسفانههرچقدر تلاش میکنم، امکان ارسال فایل نیست.احتمالا سایت مشکل دارد.اگه امکان داره راهی دیگه معرفی کنید تا من عکس کونولوسکوپی رو خدمتتون بفرستم.سپاس

با سلام خدمت شما دکتر عزیز.من برای ارسال عکس کونولوسکوپی خیلی تلاش کردم.اما اصلا نتیحه نداد.اگه ممکنه لطف کنید راه دیگه ای پیشنهاد بدید.مثل تلگرام ....ممنون میشم.
.