م.ر
عنوان :

ریه

فوق تخصص ریه
مشهدزندگی میکنم به شمال کشورمسافرت کردم وپس ازورودبه شمال سرفه های شدید دارم به دکترمراجعه کردم وگفتن گلویم چرکی است آنتی بیوتیک مصرف کردم چرک ازبین رفت ولی سرفه هایم ادامه دارم رادیوگرافی سینه گرفتم همه چی نرمال است فقط نوشته افزایش مارکینگ ریوی مشاهده میشود چکارکنم که سرفه هایم درمان شودومارکینگ ریوی چیست متشکرم

افزایش مارکینگ خیلی مهم نیست اگه بهتر نشدید به پزشک مراجعه کنید

متشکرن