س.س
عنوان :

تیرویید

فوق تخصص غدد درون ریز و متابولیسم
با سلام. بنده 25 ساله و مجرد هستم.من برای درمان ریزش مو به متخصص پوست و مو مراجعه کردم وبرام آزمایش نوشتن . نتیجه آزمایشم به این صورت بود: T4 83.25 و TSH 7.43
پزشکم گفتن که کمکاری تیرویید دارم و برای من قرص ٍEuthyrox 100 ug تجویز کردن .به مدت یک ماه روزانه یک عدد ناشتا مصرف کردم.و بعد از دوره مصرف یک ماهه دوباره آزمایش دادم ونتیجش این شد: T4 143.26 و TSH 0.05.
من بعد از آزمایش دوم خودسرانه مصرف قرصهارو قطع کردم.
میخاسم بپرسم باید همچنان مصرف قرصهای قبلیو ادامه بدم یا نیاز به داروی دیگه دارم و اینکه میگن کمکاری تیرویید درمان قطعی ندارد و تاآخر عمر باید قرص بخورم درست است یاخیر؟؟

سلام به نظر نمیرسد که شما کنکاری تیروئید در حدی داشته باشید که نیاز به درمان داشته باشد با این سطح از فعالیت تیروئید در شرایط خاص نیاز به درمان هست

مثلا دوران حاملگی ویا بزرگی تیروئید در صورت نیاز به درمان نیاز شما به دارو با روز بسیار کمتر مثلا نصف دوز تجویز شده یا حتی کمتر است

باتشکر از شما. نیاز هست که به متخصص غدد مراحعه کنم؟؟؟