ع.ش
عنوان :

نزدیک بینی ناگهانی ، مگس پران شدید ، درد اخیرا

متخصص چشم پزشکی و فلوشیپ گلوکوم
سلام.
من حدود دو ماه پیش احساس کمی ضعف در خواندن نوشته های تابلوی کلاس در دانشگاه کردم.
به یک مرکز بینایی سنجی مراجعه کردم و نمره ی چشمم 9.5/10 تشخصی داده شد.
بعد از یکی تا دو هفته استفاده از عینک مگس پران شدیدی در چشمم ایجاد شد در حالی ک قبل استفاده خیلی کم در حد دو سه لکه بود ک اصلا تشخیص داده نمیشد اما بعد از عینک زدن طی یکی دو هفته به حدی شدید شد ک تمرکز روی اکثر موارد برایم سخت شد و به یک متخصص قرنیه مراجعه کردم ک ابتدا یه قطره به چشمم زد سپس با انواع دستگاه چک شدم اما در نهایت جوابم این یود ک مشکل شما با دارو و عینک حل نمیشود فقط با عینک بهتر میبینید و مرا به یک متخصص شبکیه معرفی کرد.اما من به دلیل شروع امتحانات ترم دانشگاه و راه دور بودن دانشگاه از شهر محل زندگی این کار را به بعد امتحانات موکول کردم.اما العان ک سه روز از مراجعه به دکتر میگذرد احساس خشکی چشم در صبح دارم اشک صبحگاهی دارم و به هنگام دیدن نور و یا دست زدن به چشمم درد شدید دارم مگس پران ها نیز کمی شدید تر شده اند.لطفا نظرتان را بگویید چون من تا دو روز ک ایام تعطیل است نمیتوانم به دکاری مراجعه کنم
با تشکر
البته بعد از مراجعه به متخصص نمره ی عینکم را یک نمره،اضافه کرد و نمره ی یک و نیم داد در حالی ک با عینک قبلی هم واضح میدیدم اما احساس خودم این است ک این عینک خیلی اجسام را ریز میکند و نمره ی چشم من همان نیم است چون با قبلی اهم واضح میدیدم هم بعد ازین که این عینک را از سه روز پیش تا بحال زدم هم مگس پران ها زیاد تر شدند یعنی از نوع شدید مگس پران داشتم ک باز به تعداشان افزوده شد هم خشکی و مسائل دیگر پیش آمده است
این عکسی است از متنی ک پزشک برای متخصص دیگری ک مرا به آمعرفی نموده بود نوشته است

سلام اگر معاینه ته چشم با توجه به نسخه مشکل باشد باید علت مشخص شود متخصص شبکیه بیشترین کمک را به شما میکند