h.ن
عنوان :

مصرف کپسول آوودارت

متخصص داخلی
سلام وقتتون بخیر اقای دکتر یه سوال ازتون داشتم.من اقا هستم 30 سالمه و متاهلم ،چند سالی هست ریزش مو دارم رفتم دکتر متخصص مو برای درمان ریزش مو برام قرص avodart(dutasteride تجویز کردن که مصرف میکنم.تو اینترنت در مورد این قرص سرچ کردم بعضی جاها گفتن که باعث ناباروری و یا مشکل پروستات میشه و گفتن بهتره از متخصصین غدد سوال کنین .شما در مورد این قرص اطلاع دارین ؟ و این که میتونه این عوارض رو داشته باشه ؟پیشاپیش ممنون از راهنماییتون

بله همین طوره ولی بهرحال جزو داروهای پرمصرف در درمان ریزش مو هست.