م.م
عنوان :

جراحی ترمیمی لب شکری

فوق تخصص جراحی پلاستیک، ترمیمی و سو ...
باسلام و روز بخیر
اقای دکتر عزیز خسته نباشید
تک برادر من از بچگی لب شکری بدنیا اومد یکسری جراحی در کودکی انجام دادن ولی هنوز هم در مکالمه و صحبت صدایشان گنگ است و دندانهای نامرتبی دارن و پشت لبشون هم یکم حالت چروکیدگی دارد از طرفی چون تصمیم به ازدواج دارن و از بابت این مساله سرخورده هستن میخاستم ببینم هزینه درمان حدودا چقد میشه و حداقل درمان و هزینه ای که فقط بشه ظاهر رو درست کرد یعنی جراحی پلاستیک پشت لب چقد میشه و ایا شما مشهد جایی سراغ دارین که اینگونه جراحی رو با هزینه کم انجام بدن
ممنون اگه راهنمایی کنید من عکس صورت برادرم رو براتون ارسال میکنم چون ایشون خودشون تمایلی به پیگیری این جریان ندارن ومن عکس واضحی ازشون ندارم میخاستم خودم کسب اطلاعات کنم بعد با ایشون مطرح کنم ممنونم از لطفتون

سلام
روزهای شنبه بیمارستان فاطمه الزهرا صبح از ساعت 8 تا 11برای ویزیت بیاورید