A.K
عنوان :

ضخم باز

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام خانم دکتر خواهر من مدتیه یه چیزی شبیه به خال که روی یکی از انگشتان دست چپش زده که اولش ریز بود ولی کم کم بزرگ و چون خونریزی و درد زیادی داشت توسط یکی از دکتر های عمومی که احتمال دادند که دیگه رشد نکنه کنده شد ولی چند مدت بعد به صورت بزرگتر و بدتر شد که والدین برای جلو گیری از درد ان را به بیمارستان بردند و با جراحی از داخل انگشت بیرون اوردند که مثل یه حفره مانند شده بود ولی الان که سه چهار روز میگذره دوباره مثل قبل شده و خون و چرک میره همینطور بزرگتر از دفعات قبل لطفا راهنمایی کنید .

برای این ضایعه حتما باید به متخصص پوست مراجعه کنید و درمان مناسب که تخریب و برداشت آن است انجام شود