ن.س
عنوان :

کهیر

فوق تخصص آلرژی و ایمونولوژی بالینی
سلام
خانمم حدود دو ساله که گرفتار کهیر است.انواع روشها رو انجام دادیم.
کورتون درمانی.
مراجعه به همکاران ایمونولوژیست شما در کرج و مصرف انواع داروهای آنتی هیستامین.
مراجعه به متخصص تغذیه برای اصلاح روش غذا خوردن
خانمم سابقه سرطان سینه داره در سال 90.و در سال 96 بازگشت بیماری داشت و مجددا شیمی درمانی شد در دوره شیمی درمانی کهیر نداشت.
عکس رادیولوژی از ریه هم گرفتیم به دستور متخصص ایمونولوژی و یکسری کامل آزمایش خون انجام شد قبل از بازگشت بیماری سرطان در سال 95 و مشکلی نداشت.
لطفا راهنمایی بفرمایید

سلام.با توجه به شرح حال بیماری و اینکه همکاران شما را دیدند و تاثیر چندانی نداشته، قطعا توصیه به ویزیت و معاینه و پرهیز از تجویز دارو بر اساس شرح حال ناقص و بدون معاینه میشود.