م.ش
عنوان :

عفونت ادراری

متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و ...
با سلام. روز گذشته مطب خدمتتون رسیدم برای مشکل دخترم روشا علائی که ماه گذشته دچار عفونت ادراری شدنه فرمودین سفالکسین هر شب دو سی سی مصرف بشه تا دهم تیر که کشت و در صورت منفی بودن جواب کشت عکس رنگی و اسکن بدیم. فرمودین بعد از انجام عکس سفالکسین هرشب دو سی سی و به هر هشت ساعت دو و چهار دهم سی سی تغییر بدم. سوالم این هست علت افزایش دفعات و دوز دارو چی هست و تا کی باید این نحوه مصرف و ادامه بدیم. وقتی هنوز جواب اسکن و عکس و خدمتتون نیوردم و بررسی نفرمودین چرا باید دوز دارو افزایش پیدا کنه. من و همسرم توجیه نشدیم و خیلی نگران دخترمون هستیم

سلام
چون در زمان دست کاری بری عکس باید دوز دارو به سطح درمانی افزایش یابد تا ریسک عفونت کاهش یابد