ح.ع
عنوان :

سوزش معده

فوق تخصص گوارش و کبد
سلام دکترمن 3ساله بیماریواسترس واضطراب دارم
استرس از مرگ و بیمارهای مث سرطان دکتر چندوقت پیش خبر فوت همسایمونوشندیم معدم از فرداش شروع کرد به سوزش و 1ماه طول کشید درست شههه بعد الآن دوباره خبر بد شنیدم دوباره شروع کرده قفسه سینم تیر میکشه و سوزش سردل ندارم اصن یبوستم دارم گاهیی اوغات میخوام بدونم مشکل چیهه
سنمم 20ساله

دکتر من چون اضطراب وترس از بیماریهای مث سرطان دارم میترسم از این رفلاکس سرطان مری بگیرم من چیکارکنم دکتز ترس کل وجودمو گزفته
چ قرصی کمک میکنه تا علائیم رفلاکس از بین بره برای همیشع بگیدمن تهیه کنم

من ترسم اینکه به مرور زمان باعث سرطان مری نشهه یازخم معده
ممکنه این سوزش سرمعدم عصبی باشه و رفلاکس نبااشهه؟

دکتر من الآن 6ماهه دارم پنتوپرازول 40میخورم ینی تا آخر عمر باید این قرصارو بخورم
؟