م.گ
عنوان :

تورم غدد لنفاوی سمت راست گردن

فوق تخصص غدد درون ریز و متابولیسم
حدوو سه روز پیش متوجه این تورم شدم و طی مراجعه به پزشک انتی بیوتیک برام تجویز شد و بعد ی روز مصرف دارو تورم کاهش یافت ولیکن روز دوم تغییری در تورم حاصل نشد . این تورم همراه کمی درد ، گرفتگی گلو و گاهی درد خفیف گوش ها بود .تا پایان داروها صبر کنم یا اینکه به پزشک مراجعه کنم ، چه پزشکی ؟

با توجه به شرح حال ذکر شده غدد لنفاوی شما عامل عفونی دارد اگر پس از 2 ماه همچنان باقی بود به متخصص عفونی مراجعه کنید