م.س
عنوان :

مشکل تیروئید

فوق تخصص غدد درون ریز و متابولیسم
با سلام و احترام ...چند ساله بعد از بارداری دو قلو که داشتم دارم قرص تیروئید مصرف میکنم و کم کاری تیروئیدم بهتر شده و الان هر صبح نصف قرص استفاده میکنم ... ولی جدیدا anti tipo تو آزمایشم 600 هست و این من را نگران کرده ...در صورت امکان جواب بدین

سلام احتیاج نیست که آنتی TPO برای ادامه درمان چک شود و اندازه گیری آن تاثیری در درمان شما ندارد در صورتیکه آزمایش هورمونهای تیروئید نرمال باشد درمان خود را به همان نحو ادامه دهید