ل.ه
عنوان :

سرفه

فوق تخصص قلب و عروق
وقت بخیر ...مادرم نارسایی قلب داره که با انزیو و...عیره رگ ها باز نشد ...الان سرفه های زیادی داره ...قرص های فشار خون بالا مثل لوزاتن آملودپین.و اسپرین مصرف میکنه .ولی الان مشکل سرفه های شدیدشون هست ...که علت سرفه ها رو میگن نارسایی قلبشه.. ولی سوالم اینه ممکنه این داروها تعویض بشه تا سرفه بهتر بشه...

دوست عزیز این داروها کمتر باعث سرفه می شوند. توصیه میکنم باز پزشک قلبشون مراجعه کنید و بر اساس اکو ازمایشات خون و معاینه جدید داروهای بیمار تنظیم بشه

وقت بخیر جناب دکتر از دیروز که قرص لوزارتن و ندادم بخوره سرفه نمیکنه
فشار خون و هر روز چک میکنم بالا نرفته و اینکه به خاطر نداشتن سرفه از دیروز تنگی نفس هم نداره