ا.پ
عنوان :

قلب و عروق

فوق تخصص قلب و عروق
با سلام وقت بخیر
من آقای 33ساله هستم از بوشهر
ک یک هفته پیش رفتم سرکار ک اونجا حالم بد شد حس ضربان زباد قلب شدم ک رفتم بیمارستان من بستری کردن و گفتن تپش قلب داری و نامنظمی قلب یا بقول شما آریتمی قلب
ک رفتم سی سی یو بستری شد تا دو روز ک بهتر شدم برگشت ب حالت اول ترخیص شدم ک بعد تو آزمایشات چربی کبدم بالا بود و چربی خونم. و رفتم دکتر شیراز پیش دکتر معتمد تست ورزش انجام دادم و اکو ک گفت مشکلی نداری و دارو آمیو دارون نوشت و آسپرین و اتورواستاتین. بعد قبلا پرو پرانول میخوردم و داروهای استرس از جمله بوسپیران وفلوکستین و کلریدیا پوکساید. من 5سال پیش آنژو هم کردم ک مشکلی نداشتم. و تازه هم رفتم آزمایش تیروئید دادم ک پنجشنبه جوابش میاد ولی خیلی استرس دارم خیلی میترسم مشکلی برام پیش بیاد خدای نکرده خواستم بدونم نگران نباشم مشکلی نیست و چکار کنم ک بهتر بشم و سراغم نیاد بخدا سرکار ک میرم حوصله ندارم تو را خدا راهنماییم کنید ممنون
مشکل رفلکس معده هم دارم ک شبش ساعت 1خونه رو بخاطر سوسک سمپاشی کرده بودم بعد خوابیدم و صبح ک رفتم سرکار صبحونه لوبیا قارچ خوردم و تخم مرغ آبپز بعدش اینجوری شدم.. تو را خدا کمکم کنید تشکر
شب خوبی داشته باشید

سلام دوست عزیز نگران نباش . برای اریتمیتون شیراز دکتر جرأت یا دکتر نیک پور یا دکتر شریف کاظمی که الکتروفیزولوژیست هستند مراجعه کنید براحتی اریتمیتون کنترل و درمان میشه