د.س
عنوان :

مشکل کبد

فوق تخصص گوارش و کبد
جواب ازمایش رو براتون میفرستم لطفا نگاه کنید بهم جوابشو بدین از شما متشکرم

سوالات مشابه

کبد چرب

سلام دکتر خسته نباشین من کبدم چربه گرید 3 . حالا هردکتری مراجعه میکنم و دارو تجویز مکنن که به پاکسازی کبدم کمک کنه پس از مصرف ، بدنم بدجور خارش پیدا میکنه در ضمن تمام میوه ها و سبزیجات مفید به کبد هم بدنم رو به خارش میندازه مثل آووکادو سیر لیمو ترش و... حالا موندم چیکار کنم بدجوری عصبیم کرده ممنون میشم اگه راهنماییم کنین

احساس پری سر دل و وجود غذا در گلو(رفلاکس)

سلام،خسته نباشید بنده بعد از مراجعه به همکارانتون و آندوسکوپی و سونوگرافی،مشخص شد رفلاکس دارم الان حدود4ماه هست که دارم قرص پنتاپرازول و رانیتیدین و دمپرودین رو طبق تجویز دکتر مصرف میکنم، در این مدت شاید 50% بیماری من خوب شده ولی کاملا خوب نشدم، ضمننا دکترم گفته هلیکوباکتر هم دارم ولی نمیدونم چرا آنتی بیوتیک تجویز نکرده!!! میگه اول رفلاکس رو درمان کنیم بعد بریم سراغ هلیکوباکتر. بنده احساس میکنم تمام مشکل من هلیکوباکتر هست، نمیدونم چکار کنم و تا کی باید قرص برای رفلاکس بخورم و انتی بیوتیک نخورم فعلا ؟! باتشکر

معده

با سلام اقای دکتر بنده به مدت یک سال است که به سردی روده مبتلا شدم وقتی غذا میخورم یاید یرم دستشویی و اسهال دارم دکترم رفتم داروها رو که میخورم میبنده معدم رو ولی وقتی تموم میشن بازم اسهال دارم.میشه راهنمایی کنید ممنونم

تعریق و درد شکم و بی اشتهایی و بی حالی

سلام،دکتر اعتیاد دارم بعد از 17سال ترک لغزش کردم و واقعا متاسفم مدتی متادون خوردم ولی پاهام ورو میکرد و الان تریاک میخورم یک ساله،ناگهان دردی مثل معده و سمت راستش و پشت شانه راست و پهلوهام بهم دست دادو لرز داشتم ولی خیس عرق میشدم خواستم بدونم مشکلم در چه حدیه،41سالمه سربازی نتونستم برم تصادف کردم و بیکارم پول ندارم بخاطر خداوند بهم کمک کن پیش خدا مخفی نمیمونه،دستاتو میبوسم،خدا نگهدارت و حفظت کنه،آمین

مصرف پنتوپرازول

سلام دکتر من 4ساله اظطراب و استرس شدید دارم و نزدیک 8ماهه ک بعد از خبر ناراحتی جیزی سوزش معده میگیرم بخاطر این حدود 6ماهه پنتوپرازول 40مصرف میکنم بنده میخواسم بدونم مصرف پیش از حدش ضرز داره آیا؟ واینکه راهکارتون چیه برای من