A.H
عنوان :

تغییر جنسیت از مرد به زن

فوق تخصص غدد درون ریز و متابولیسم
سلام من ترنسم زن هستم.قدم 184و وزنم60هستش.میخاستم هورمون درمانیمو شروع کنم به نظر شما هورمون درمانی روی من تا چه حد موفقیت امیز میشه.وهزینه یکسال هورمون درمانی چقد میشه کلا.میتونم راحت مثل یک خانوم که آرزومه باشم

سلام تغییر جنسیت فقط با تغییر ظاهر میسر نمیشود شما تک تک سلولهای بدنتون کروموزومy داره ممکنه که با مصرف مداوم ونه مقطعی هورمون زنانه و انجام بعضی از اعمال جراحی از نظر ظاهری شبیه زن شوید ولی میتوانید تک تک سلولهایتان که گواه بر مذکر بودن شما دارند را تغییر دهید