ن.ب
عنوان :

شکستگی گونه

متخصص جراحی دهان و فک و صورت
با سلام دختر من 10سال پیش تصادف کرد واز چند ناحیه صدمه شدید دید ویک ماه هم در کما بود متاسفانه اون زمان کسی متوجه شکستگی گونه اون نشد تا بعداز مدت زیادی که فهمیدم چشم راست دخترم کوچکتر از چشم چپشه والان بعد از مدت 10 سال هنوزم هم این مشکلو داره وطرف راست صورتش همیشه ورم داره میخواستم بپرسم آیا راهی برای هم اندازه کردن چشمهای دخترم هست یا نه ممنونم

سلام از جناب اقای دکتر بهمنی کشکولی جراح پلاستیک چشم کمک بگیرید ایشان در این کار خبره هستند. شماره تماسشان در اینترنت سرچ کنید