ف.ب
عنوان :

سرفه و خلط

فوق تخصص ریه
با سلام از 72 ساعت پیش با تب، لرز ،گلو دردو سرفه به پزشک مراجعه کردم ولی از دیروز خلط چرکی به علائم اضافه شده چه باید بکنم؟آیا امکان بیماری T.Bوجود دارد یا خیر؟برای من آزیترومایسین 250،سفیکسیم 200،آمپول آمپی سیلین 1 گرمی 2 تا و شربت دکسترومتورفان تجویز شد.

سلام احتمالا عفونت ریوی پیدا کردید ومعاینه و عکس ریه تکلیف رو قطعی میکنه