ح.ح
عنوان :

گیر کردن غذا

متخصص گوش، حلق و بینی و فلوشیپ جراح ...
سلام من دو سه روزه غذا توی گلوم گیر میکنه و احساس گیر کردن را تو طول روز دارم

گیر کردن به مواد غذایی جامد هست یا مایعات هم گیر میکنه؟

رفتم دکتر کفه دستشو گذاشت روی معدم و میزد پشت دستشو شکمم صدای بم داد دکتر بهم گفت رفلاکس معده داری و گلوت التهاب ایجاد شد
بهم دارو های تینیدازول 500
نولپازا20
موتیدون
داد و گفت دو هفته استفاده کن
یه لیست از غذا هایی که تو یه ماه نباید بخورمم داد
وای من نمیدونم چه غذا هایی رو بخورم تا هم انرژیم کم نشه هم تضعیف عضله نشم
درضمن از چه نانی هم مصرف کنم هم نمیدونم
میشه بگین
التهاب چیه و چقد طول میکشه تا خوب بشه؟
مایعات گیر نمیکنه

خوب دارو ها تون رو بخورید ببینیم بهتر می شید یا نه

موقع غذا خوردن احساس گیر کردن غذا ندارم بین روز به اندازه نیم ساعت احساس گیر کردنه میاد سراغ گلوم باز رفع میشه من احساس میکنم گلوم خلط جمع شده چون اب دهنم اینهو خلط ترشه دکتر چراغ روشن کرد گفت عفونت نداره میگه التهاب
داره من نمیدونم التهاب یعنی چی ؟
یه هفته هم هست که قرصارو میخورم دکتر گفت دو هفته بخور
قرصای تینیدازول 500 رو میخورم دهنم تلخ میشه
قرص میتودون
قرص نولپازا
قبل صبحانه و قبل شام میخورم
خانوم دکتر الان این رژیم یک ماهه رو رعایت کنم بعده یک ماه میتونم همه غذا هارو بخورم

ایشالا بهتر شدید بله وگرنه باید ارزیابی بیشتری بشید

الان گلوم خوب شد معدم بعضی اوقات سوز میده خیلی کم