ش.م
عنوان :

قرمزی چشم

متخصص چشم پزشکی
دخترم 2سال و یک پادشه یک هفته قبل چشم چپش یه دونه قرمز زد که دونه یکی دوروزبعدازبین رفت ولی الان 8روز میشه که خیلی میمالونه جشن شکوفه هاله ای قرمزرنگه چشمش قطره بتامتازونم استفاده کردم خوب نشده چیکار کنم؟تب عطسه سرفه وآبریزشم نداره

ممکنه الرژی باشه ولی بدون معاینه توسط چشم پزشک با چه جراتی قطره بتامتازون برای بچه شروع کردین؟؟!! چشم به قدری حساس هست که حتی یه چشم پزشک نمیتونه بدون معاینه با دستگاههای چشم پزشکی در مورد بیماریهاش نظر قطعی بده و دارو تجویز کنه.

خانم دکترپزشک تجویز کردن قطره بتامتازونو من جواب نگرفتم قطعش کردم فقط دو یا سه روز استفاده کردم من به شدت نگران چشمانشم
ممنونم دکتر جان ای کاش می گفتین احتمال داره چی باشه امروز دکتر براش قطره های مختلف نوشت ولی من خیلی نگرانشم

بیشتر از همه الرژی ممکنه باشه.

ممنون دکتر جان الان خیلی بهتر شده

خواهش میکنم. خدا رو شکر که بهتر شده