ز.س
عنوان :

عفونت چشم

متخصص چشم پزشکی
حدود یک ماه ونیم چشام عفونت میکنه به 3پزشک مراجعه کردم گفتند چیزی نیست قطره نوشتند استفاده میکنم موقع نگاه کردن به تی وی و موبایل چشام بی حال میشه و خوابم میگیره چشام ضعیف نیست

احتمالا خشکی چشم شدید دارین از قطره های اشک مصنوعی استفاده کنید

یعنی جای نگرانی نیست..الان دارم از قطره أشک مصنوعی یک بار مصرف خارجی استفاده میکنم..ایا دورره درمان خاصی داره.تا کی باید از این قطره ها استفاده کنم..ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.تهران نیستم

به مدت یک ماه استفاده کنید.

ممنون از راهنمایی و وقتی که گذاشتید..