د.ع
عنوان :

افتادگی پوست

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام خسته نباشید
من 22 سالمه ...حدود 2 سال هست مشکلات هورمونی دارم .. در این مدت تحت معالجه دکتر روانپزشک هستم ولی گاهی میل جنسیم خیلی کم میشه و بی قرار میشم و گاهی اوقات خیلی زیاد است و ریزش مو شدید میگیرم و دوباره خوب میشه...حدود 3 ماه است که افتادگی پوست پیدا کردم به طوریکه گونه ها و پوست کاملا افتاده و افتادگی زیر چانه به وجود اومده و افتادگی پلک ... می خواستم بدونم دلیل این افتادگی مشکل هورمونی هستش یا دلیل دیگه ای میتونه داشته باشه؟
شوینده های قوی اگه روی پوست بمونه میتونه باعث این مسئله بشه؟
صورتمو با شوینده شستم بعد دیدم سدیم لوریل سولفات داره ... چند دقیقه هم رو صورتم گذاشتم بمونه ...یه طرف صورتم خشک شد و سوزش کم و الان افتاده ...پلکمم افتاده!!!
میگن این ماده باعث تخریب کلاژن و پروتئین میشه...درسته؟
حدود 3 ماه میشه رژیم گرفتم و حدود 9 کیلو وزن کم کردم ...میتونه دلیلش کاهش چربی باشه؟
چه درمان هایی رو برای این سن پیشنهاد می کنید؟؟
ممکنه این افتادگی موقتی باشه و خودش برگرده یا نه؟

سلام
شوینده که نمی تونه باعث افتادگی صورت و پلک بشه ولی کاهش وزن شدید یا ناگهانی می تونه باعث افتادگی پوست بشه اگر صورت شما تکیده هست تزریق چربی می تونه کمک کنه در غیر اینصورت کارهایی مثل لیزر ، میکرونیدل و آر اف می تونه کمک بکنه استفاده مرتب از ضد افتاب خیلی کمک کننده هست و جلوی افتادگی بیشتر رو می گیره

یعنی این افتادگی خود به خود ترمیم نمیشه؟
2 سالی هست داروهای افسردگی استفاده میکنم ...ریزش مو هم خیلی دارم ...به این افتادگی ربط نداره؟؟

افتادگی پوست به هر دلیل که ایجاد بشه خودبخود رفع نمی شه
ریزش مو ربطی به افتادگی و افسردگی نداره در اقایان ریزش مو تقریبا صد درصد موارد همان طاسی مردانه هست