ب.ف
عنوان :

تفسیر اکو

فوق تخصص قلب کودکان
جناب دکتر زمانی.این اکو رو خود شما پنج ماه میش در بیمارستان امید برای پسر من انجام دادیند.ولی چون اون روزها حال من خوب نبود من سوالم رو از شما نپرسیدم.اندازه سوراخ چقدر است؟و سوراخ دهلیزی است؟فشار ریه خوبه؟

سوراخ فوق در جنینی وجود دارد و پس از تولد باید بسته شود که در هفته های اول رخ میدهد . لذا در روزهای اول طبیعی بوده و پس از 4 تا 5 ماه بعد مجدد اکو توصیه میشود .فشار ریه هم در زمان جنینی بالاست و طی چند ساعت تا 3 روز پس از تولد شروع به کاهش نموده تا به حد نرمال برسد .

این اکو مال دو ماهگی بوده.
من تمایل دارم اندازه سوراخ را بدانم.
در این اکو که شما زحمت کشیدیند
فشار ریه در این اکو محاسبه شده؟آیا طبیعی بوده؟