بازگشت به لیست سوالات
آ.آ
عنوان :

pvc قلب

متخصص قلب و عروق
سلام خسته نباشید.
ده هزار pvc در 24 ساعت با هولتر داشتم بدون آریتمی خطرناک و بدون مشکل ساختاری قلب.دکتر برام سوتالول 40 نوشته که صبح به صبح میخورم.چهار روز هست میخوره.میخواستم بدونم تا چه زمانی باید مصرف کنم که این pvc ها از بین بره.چون هنوز هست و بعد از چهار روز از بین نرفته.ممنون.

سلام اگه به سوتالول جواب ندید میشه مگزیلیتین و متوهگزال رو البته با تجویز پزشک امتحان کرد در صورت عدم پاسخ دارویی و هلامت دار بودن میشه ابلیشن انجام داد




سوالات مشابه


تمدید دارو

لطف کردید پاسخ دادید. بنده ناقابل 20 هزارتومان واریز کرده بودم ولی ظاهرا نرم افزار عمل نکرده با پوزش دوباره واریز میکنم تا اینبار موفق شوم

اسکلروتراپی

با سلام. درباره مصرف مکمل آهن و انجام اسکلروتراپی لطفا راهنمایی میفرمایید؟ چقدر قبل باید آهن قطع بشه؟

تمدید دارو

سلام. استادِ جان و دل، جنابِ دکتر جناب ِ بزرگوار. کاغذچی هستم 61 ساله. 45 روز قبل بنده را آنژیو پلاستی فرمودید و یک استنت تعبیه فرمودید. سوالم: قرصِ *سوستاک 2/6* که روزی 2 عدد صبح و شب می خوردم، تمام شد. *آیا این قرص را دوباره خریداری و مصرف کنم*؟ مجددا 16 تیرماه، برای اِکو و ویزیت جنابعالی وقت داده اند که انشاالله خدمتان مراجعه خواهم کرد.

فشار خون بالا

در تاریخ 20 /2 مادرم (خاور اناهید) را برای چکاپ ویزیت کردید و بدلیل ورم شدیدپا دارو های فشار خون تغییر کردد، واین مدت خیلی خوب بودند ولی دو اخیر فشار خون ماکزیمم 16-20 و مینیمم 9-11 است. داروهای مصرفی شان نیز طبق تصویر است. کاپتو پریل زیر زبانی (به توصیه شما در اینجور مواقع) و متورال استفاده کردیم ولی در طولانی مدت پایینتر نمیاد !!!

ضربان قلب پایین

سلام، من دو روزه سردرد و کمی تب دارم، که برای سنجش اکسیژن خون به یک کلینیک عمومی مراجعه کردم، که دکتر گفتن اکسیژن مشکلی نداره ولی ضربان قلبم 45 تاست، که حتما به یک متخصص قلب مراجعه کنم