ف.م
عنوان :

شکستگی بینی

متخصص گوش، حلق و بینی و فلوشیپ جراح ...
با سلام
بینی بنده دیشب در حین ورزش آسیب دیده است
پس از مراجعه به پزشک عمومی اورژانس و انجام MRI مشخص شد که دچار شکستگی بینی شده ام.
چقدر امکان دارد بدون استفاده از عمل و صرفا با روش مکانیکی (بسته) بینی اینجانب درمان گردد. لازم به ذکر است که چه در زمان شکسته شدن و چه در حال حاضر درد محسوسی نداشته ام و میزان تورم بینی پایین بوده و دفورمه شدن آن هم جزئی است.
با تشکر

سلام شکستگی بینی معمولا با درد همراه هست شکل بینی عوض میشه یعنی مثلا به یک طرف کج میشه و معمولا کبود هم میشه. برای تشخیص شکستگی واقعا ما فقط از معاینه کمک میگیریم. احتمالا ام آر آی رو به قصد دیگری انجام دادیم و شکستگی توش دیده شده. بهر حال از اونجایی که شکستگی های قدیمی با تشکیل مجدد استخوان در بینی جوش نمی خورن در تصویربرداری تفاوتی بین شکستگی قدیمی و جدید وجود ندارد. همون طور که گفتم این فقط در مورد شکستگی بینی هست. ممکنه واقعا بینی تون نشکسته باشه. ازون طرف اگر شکسته باشه درمانش جا اندازی بسته است. یعنی بینی تون رو بیحس می کنیم و جا میندازیم.

نهایت تشکر و قدردانی بابت توضیح شیوا و قابل درکتون. ممنون از وقتی که اختصاص دادین. آیا شما فردا در مطبتون تشریف دارین که بنده خدمت برسم و این فرایند جا اندازی رو انجام بدین؟

بله هستم ایشالا که نشکسته باشه اما اگر شکسته باشه د مطب براتون جا میندازم