ش.ص
عنوان :

جراحی فک بالا

متخصص جراحی دهان و فک و صورت
با سلام بنده یکبار ارتودنسی انجام داده ام . که احتیاج به جراحی فک بالا داشتم چون فک بالام به نسبت عقب تر از فک پایین ام بود.اما این اختلاف زیاد نیست به همین دلیل دکتر بنده گفت احتیاجی به جراحی نیست و با شیب دادن به دندان های بالا اون مشکل رو برطرف میکنیم . که الان با اتمام ارتودنسی بنده از نتیجه ارتودنسی راضی نیستم . چون حالت صورت ام افتاده است و خط لبخندم به نسبت سن ام مشخص است . و الان دکترم میگوید که باید باز ارتودنسی انجام بدهی بعدا جراحی. الان بنده این سوال ها را خدمت شما داشتم
1. با انجام دوباره ارتودنسی امکان آسیب رسیدن به ریشه های دندانم وجود دارد؟
2. با انجام عمل جراحی فک بالا حالت گونه ام تغییری میکند یا نه ؟
3.با انجام این عمل صورت حالت مصنوعی و عمل شده به خود میگیرد؟
4.انجام این عمل چه عوارضی دارد؟
5.بنده بیشتر به این دلیل قصد انجام این عمل رو دارم که وقتی رژیم لاغری گرفتم و وزن ام کم شد صورت ام حالت افتاده دارد و گونه هایم از بین رفته نسبت به قبل رژیم میخواهم بدانم با انجام این عمل این مشکل ام رفع میشود یا اینکه ربطی ندارد ؟
ممنون از شما

سلام
1. بله
2. خیر
3. خیر
4. مثل هر جراحی میتواند عارضه هایی داشته باشد
5. خیر ربطی ندارد