و.د
عنوان :

کمر و زانو درد

متخصص ارتوپدی
دیسک کمر داشته و زیر زانوی راست درد شدید داشته که اختلال در فعالیت های روزمره ام بوجود اورده

سلام. چند سالتونه؟ آیا عکس زانو و ام آر آی کمر دارید؟ بفرستید

با سلام ممنون از پاسخگویی سریع 36 ساله هستم و
با عرض خسته نباشید و تشکر از جواب سریع شما 36 ساله هستم و میخواهم اگر امکان دارد راهنمایی کنید ایا میتوانم برای درمان از روش ازون درمانی استفاده کنم با تشکر

تنگی کانال خفیف میباشد. به نظر من ازن درمانی گزینه مناسبی است

با توجه به تنگی کانال خفیف ،ازن درمانی میتواند مناسب باشد. توصیه میکنم.

با تشکر و قدردانی فراوان,ایا برای گرفتن نوبت جهت ازن درمانی گرفتن نوبت از طریق همین کانال کافی است یا بهتر است از طریق تماس تلفنی با شماره ای که در سایت شما دکتر گرامی است اقدام شود زیرا در شهرستان بوده و شرایط مراجعه حضوری جهت گرفتن نوبت بسیار دشوار است.ممنون از جوابگویی و راهنمایی های شما

شما میتوانید با تلفن در سایت یعنی *****093546 هماهنگی کنید