ع.ق
عنوان :

دست

متخصص ارتوپدی
من 5 ماه پیش پلاتین دست ساعد را در آوردم شغلم سنگین است آیا احتمال شکستی دوباره است اخه خیلی درد میونه

سلام. احتمال شکستگی ضعیف است. زیاد نگران نباشید. معمولا بعد از 6 ماه به حال طبیعی بر میگردد

اخه خیلی روی شکسته خارش داره
و کارم ظرفشوی مجتمع بزرگ است روزی 1000 تا ظرف میشوم و شبها واقعا درد میکنه

از جهت جوش خوردن جای نگرانی نیست . خارش نشانه خوبی است. با دارو میتوانید بیشتر تقویت کنید مثل کلسیم

ممنون که از نگرانی منو در آوردید امیدوارم حضرت ولیعصر دعا گویتان باشد