ا.ب
عنوان :

جراحی فک و ارتودنسی

متخصص جراحی دهان و فک و صورت
با سلام من 29 سالم رفتم ارتودنسی برای مرتب کردن دندونام به گفته پزشک باید جراحی فک هم انجام بدم فک پایین سمت راست و چپ متقارن نیست. عکس پیوست کردم سوالم اینجاست فک من حرکت میکنه و خودم میتونم فک جا بجا کنم میخواستم ببینم حتما نیاز به جراحی داره و به جز جراحی راه دیگه ای هست برای متقارن شدن فکم ؟ و اینکه هزینشو بفرمایید؟ ممنونم

با سلام
حهت طرح درمان جراحی و تعیین هزینه حتما نیاز به ویزیت حضوری است