ف.ا
عنوان :

زخم معده

فوق تخصص گوارش و کبد
سلام دکتر خسته نباشید من چند مدت قبل دوبار از شدت درد معده و تهوع بیهوش شدم سرم گیج رفت و زمین افتادم توجهی نکردم اما بعدا شب ساعتای 4 و 5 انگار تو مغزم خالی میشد و درد و تنگی نفس داشتم از خاب بیدار شدم نمیدونستم چمه ترسیدم و روان پزشک رفتم دارو خوردم خوب شدم اما رمضان ک روزه گرفتم بازم اخراش ابن حمله ها بهم دست داد دوباره رفتم روان پزشک اما دیدم معدم سوزش داره رفتم متخصص گوارش گفت زخم عثنی عشر داری و اندسکپی باید کنی...من خیلی میترسم از اینکه مال اعصابم باشه این حملات ..بنظر شما ممکنه این حملات بخاطر زخم باشه؟؟؟؟دکترم که گفت اضطراب و حملاتت بخاطر همینه و داروهای روان پزشک رو نخور اما دوست داشتم از یه دکتر دیگم سوال کنم
من 20 سالمه خیلی استرس دارم واقعا لطف بزرگی میکنین اگه کمکم کنین

در ضمن من رفلاکس شدید هم دارم

ممنون از کمکتون