س.م
عنوان :

جایگزین قرصهای فلودروکورتیزون و پردنیزولون

فوق تخصص غدد درون ریز و متابولیسم
وقت بخیر. دو کودک 9ساله و6ساله مبتلا به سندروم تریپل آ دارم
پزشکشون خانم زهره کرمی زاده هست و قرصهای فلودروکورتیزون و پردنیزولون تجویزکردن. برای این قرصها عوارض زیادی نوشته شده...
جدا از تمامی مشکلاتی که بااین بیماری داریم ، من میبینم که پسرم که امسال میره پیش دبستانی ،خیلی ریز و کوتاه و ضعیف مونده...
دخترم هم لاغر و رفتارش بنظر خودم متناسب سنش نیست وخیلی بچگونست...البته یکباردر4سالگی تشنج بدی کرده بخاطر افت قند ناشی از غذانخوردنهای اشالازی...
میخام بدونم برای این قرصها جایگزین وجود داره؟یا حداقل چیزی که از عوارضشون کم کنه
مثل موادغذایی یا هرچی که بهشوت قوت بده... واقعا وقتی کمی درمورد بیماریشون مطالعه میکنم درمانده ترین آدم میشم... ممنون میشم راهنمایی کنید

سلام نخوردن قرصها عوارض جبران ناپذیری ایجاد میکنه در صورتی که مصرف این داروها اصولی باشه هیچ ضرری متوجه بیمار نمیشه به هر حال بیماری مراجعه منظم به پزشک معالج رو طلب میکنه که شما حتما این کار رو انجام میدید