ا.ز
عنوان :

گردن درد و گوش درد

متخصص گوش، حلق و بینی و فلوشیپ جراح ...
سلام من شب ها یک طرف گردنم و گوشم درد میگیره و درد از سمت گوشم به پایین گردنم منتشر میشه گوشم هم یکم سنگین شده میشه لطف کنید بگید باید چیکار کنم؟پیشا پیش ممنون از لطف تون9

سلام درد گوش می تواند از علل مختلفی ایجاد بشود از عفونت گوش ،مشکلات دندانی، عفونت لوزه، توده های حلق، مشکلات تیروئید، اسپاسم عضلات گردن و.... حتما باید معاینه بشوید