ا.م
عنوان :

شکستگی پا (خرد شدن درشت نی و نازک نی پا)

متخصص ارتوپدی
سلام آقای دکتر درشت نی و نازک نی ساق پام 6سال پیش در تصادف خرد شد و طی دوبار جراحی و پیوند استخوان از بالچه به ساق پام انجام شد و اندازه پلاتین درون پام 35 سانته، آیا با این شرایط معافیت دائم برام شامل میشه؟ چند درصد احتمال معافیت دائم برام هستش؟

سلام. در مورد معافیت پزشکی ،نظام وظیفه قوانین خود را دارد که باید به آنها مراجعه کنید

جناب دکتر باتوجه به مراجعات و نظر کارشناس های عمومی نظام وظیفه با توجه به اوضاع و احوال و شرایط آخرین مدرک تحصیلیم (دیپلم) بیش از 60 درصد احتمال معافیت دائم برام بوده و قبل از مراجعه به کمسیون پزشکی نظام وظیفه خواستم اطلاعات بیشتری جمع آوری کنم که اطلاعات بیشتری داشته باشم، و از شما کمال خواهش رو دارم که بعنوان متخصص و تجربیاتی که دارید در حد اینکه چقدر و چند درصد احتمال معافیت دائمم هستش به بنده راهنمایی لازم کنید. چون واقعا تو شرایط مناسبی از زندگی نیستم که بخام با ریسک تو این قسمت از زندگیم بدون اطلاعات قدم پیش بزارم، لطفا در صورت امکان راهنمایی و کمکم کنید. مرسی که جوابمو میدید، خداوند همیشه کمکتون کنه که منو کمک و راهنمایی میکنید

سلام. به نظر من بابت شکستگی ساق پا معافی نمیدهند. ولی من اطلاعات کافی ندارم